Kuninkaan kahleet- Victoria Aveyard

Arvostelu 4.2
22h 27min
388 E-kirjan
Hopea
bookCoverFor

Yhteenveto

Kuninkaan kahleet palkitsee ruhtinaallisesti sarjan kolmatta osaa kuumeisesti odottaneet fantasiakirjallisuuden fanit. -VOYA

Victoria Aveyardin Hopea-sarjan hengästyttävässä kolmannessa osassa liittolaiset punnitaan ja mahtavat armeijat kohtaavat toisensa. Mutta kuka johtaa uusveristen ja kapinallisten armeijan taisteluun, kun salamatyttö Mare Barrow on kadottanut kipinänsä ja viruu tyrmässä sadistisen kuningas Mavenin vankina? Olivatko kaikki hänen ja muiden uusveristen tekemät uhraukset turhia? Maven jatkaa kuolleen äitinsä, julman kuningatar Elaran perintöä ja hallitsee valtakuntaansa ja vankiaan häikäilemättömästi.

Maren ystäviensä kanssa yhdistämä ja kouluttama uusveristen ja punaisten kapinallisten armeija jatkaa järjestäytymistä ja kasvaa entisestään. He valmistautuvat vääjäämättä edessä olevaan sotaan tietäen, että varjoissa piileskelyn aika on lopullisesti ohitse. Prinssi Cal, Maren rakastettu ja punaisten hopeaverinen liittolainen on päättänyt, ettei mikään estä häntä vapauttamasta salamatyttöä pahan veljensä kynsistä.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Jussi KorhonenJussi
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
22h 27min
E-kirjan sivumäärä:
388
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.4.2021
Äänikirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN Äänikirja:
9789523641242
E-kirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN e-kirja:
9789527190821

© Aula & Co (Äänikirja)

© Aula & Co (E-kirja)