Kuolema ei ole lasten leikkiä- Alan Bradley

Arvostelu 3.9
10h 37min
224 Sivut
Flavia de Luce
bookCoverFor

Yhteenveto

Flavia de Lucen toinen tapaus

Kuolema ei ole lasten leikkiä on toinen osa Alan Bradleyn Flavia de Luce -dekkarisarjassa, jossa hurmaava yksitoistavuotias ratkoo murhatapauksia 1950-luvun Englannissa.

Vaarallisen älykäs Flavia de Luce asuu isänsä ja kahden ärsyttävän siskonsa kanssa Bishop’s Laceyn rauhaisassa kylässä Englannin maaseudulla.

Kun nukketeatterin pakettiauto hajoaa Bishop's Laceyssa, päättää marionettitaiteilija Rubert Porson laittaa näytöksen pystyyn seurakuntatalolla pahaa aavistamatta. Flavia de Lucen tarkoituksena ei ollut tutkia enää yhtään murhaa, mutta eipä Porsoninkaan ollut tarkoitus kuolla.

Huono-onnisen näytöksen jälkeen Flavia alkaa penkoa idyllisen kotikylänsä vaiettuja salaisuuksia. On nimittäin mahdollista, ettei Porsonin pakettiauto hajonnutkaan sattumalta juuri Bishop's Laceyssa. Kuka veteleekään langoista ja tanssittaa poliisia kuin marionetteja?

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Beck
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
10h 37min
Sivut:
224
Kielet:
suomi
Julkaistu:
9.1.2018
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789522794512
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789522792266

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuolema ei ole lasten leikkiä – E-kirja, Äänikirja

Pidän päähenkilöstä ja muista hahmoista vaikka he ovat jokseenkin stereotyyppisiä ja epäuskottavia, mutta toisinaan tapahtumia kuvataan sen verran tylsästi, että huomaan keskittymisen herpaantuneen täysin joksikin aikaa. Kaikesta huolimatta erittäin hyvänmielen luettavaa.

Julia

Hauska jatko ensimmäiselle sarjan kirjalle. Lukija hyvä edelleen.

Suvi

Omassa sarjassaan täydellinen. De Luce on mahtava hahmo.

Venla

Ihan jees😊

Terhi