Kuolema kulkee kannoilla- Peter James

Arvostelu 3.9
16h 30min
336 E-kirjan
Roy Grace
bookCoverFor

Yhteenveto

Villin uudenvuodenjuhlan jälkeen nuori nainen raiskataan raa'asti Brightonin Metropole-hotellissa. Viikkoa myöhemmin uhriksi joutuu toinen nainen. Molemmilta raiskaaja vie kengät.

Rikosylikomisario Roy Grace toteaa nopeasti, että rikokset noudattavat sama kaavaa kuin vuonna 1997 kaupungissa kauhua herättäneet, selvittämättömiksi jääneet raiskaukset. "Kenkämieheksi" nimetyn hyökkääjän uskotaan raiskanneen neljä naista ennen kuin hän murhasi viidennen uhrinsa ja katosi. Onko nyt kyseessä jäljittelijä vai onko Kenkämies palannut?

Kun samankaltaisia raiskauksia tapahtuu vielä lisää, Roy Grace on vakuuttunut, että kyseessä on sama mies. Vain kaivautumalla menneisyyteen Grace voi löytää avaimet tuntemattoman pedon arvoitukseen. Pian Grace joutuu tutkimusryhmineen epätoivoiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen Kenkämiehen seuraavan uhrin.

Ensin pitäisi kuitenkin saada selville, kuka tämä seuraava uhri on.

Kuolema kulkee kannoilla on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan kuudes osa. Juonenkuljetuksen mestari on jälleen kirjoittanut dekkarin, joka pitää herkeämättä otteessaan viimeiselle sivulle saakka.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Maikki Soro
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

6

Äänikirjan kesto:
16h 30min
E-kirjan sivumäärä:
336
Kielet:
suomi
Julkaistu:
3.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Minerva
ISBN Äänikirja:
9789523755321
E-kirjan kustantaja:
Minerva
ISBN e-kirja:
9789524928335

© Minerva (Äänikirja)

© Minerva (E-kirja)