Kuoleman laulu

Kuoleman laulu

Tietoa kirjasta

Meksikolaiset kapinalliset kokoontuvat Sonoran alueen vuoristossa ja suunnittelevat iskua, kun paikalle ratsastaa Juho Helapää. Edesmenneen Antonio-ystävän poika on pyytänyt hänet vuorille, koska epäilee, että kylää johtanut Antonio on murhattu.

Antonion synkkämielinen veli Armando on noussut kylän vanhimmaksi ja ilmoittaa naivansa Antonio-vainaan lesken. Härmän häjy Juho ja Antonion poika keksivät yhdessä suunnitelman syyllisen selvittämiseksi. Wild Finn antaa jälleen kaikkensa oikeuden puolesta.

Kuoleman laulu kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä. Tämä tarina lainaa asetelmansa Shakespearen Hamletilta.

Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuoleman laulu