Kuoleman portti

- Heleena Lönnroth

Arvostelu 3.2
5h 35min
133 Sivua
Hakkarainen & Valo
bookCoverFor

Yhteenveto

Unto Hakkarainen on vastikään siirtynyt eläkkeelle rikoskomisarion työstä. Toimettomuus ei kuitenkaan sovi Kotkassa asuvan Hakkaraisen luonteelle – millä ihmeellä hän nyt täyttää kaikki arkipäivänsä? Kun Hakkaraisen ystävä Asseri Valo ehdottaa yhteistä tekemistä, Hakkarainen saa lyömättömän idean. He kaksihan voisivat perustaa etsivätoimiston!

Pian etsivätoimiston työt tempaavat iäkkäät miehet mukaan seikkailuun, jollaista he eivät osanneet odottaa. Kotkan ja Haminan seudulla on tapahtunut nimittäin kaksikin outoa nuoren naisen katoamista – saavatko Kaakonetsivät selville, mitä naisille on oikein käynyt?

"Kuoleman portti" aloittaa Heleena Lönnrothin Kaakonetsivistä kertovan kirjasarjan.

Kaakonetsivät Unto Hakkarainen ja Asseri Valo saattavat kyllä olla eläkeikäisiä miehiä, mutta tämä ei yksityisetsivien vauhtia hidasta. Yhdessä ystävykset ovat valmiita selvittämään mitä monimutkaisimpia rikoksia, jotka kuljettavat heitä ympäri maailman.

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

5h 35min

Sivua:

133

Kielet:

suomi

Julkaistu:

29.12.2020

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726821949

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726740462

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuoleman portti – Äänikirja, E-kirja

Tyhmä loppu.

Reijo