Kuolonkeinu

Arvostelu 3.9
11h 32min
325 Sivua
Jesse Hackman
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Oululainen yksityisetsivä Jesse Hackman on nähnyt urallaan melkein kaiken – onhan mies työskennellyt yksityisetsivänä Oulun lisäksi New Yorkissa. Hackman kuitenkin yllättyy, kun hän saa työkseen erikoisen murhaepäilyn. Aivan tavallinen paikallinen mies nimittäin epäilee olevansa murhaaja, koska näkee väkivaltaisia näkyjä. Mistä on kyse? Onko mies syyllinen vai syytön? Hackmanin on aika ryhtyä töihin ja selvittää mysteeri.

Sukella rikosten maailmaan oululaisen yksityisetsivän kanssa – Jesse Hackmanin elämästä ei puutu vauhtia tai jännitystä!

Ari Paulow (s.1954) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti dekkareistaan. Dekkarien lisäksi Paulow on julkaissut myös nuortenkirjoja. Paulow työskenteli pitkään ravintoloitsijana kirjailijan työnsä ohella.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

11h 32min

Sivua:

325

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.4.2021

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726878608

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726793741

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuolonkeinu –
Äänikirja, E-kirja

Paulow on kehittynyt dekkaristina huomattavasti vuosien saatossa. Nämä alkupään teokset eivät vedä vertojaan uudemmalle tuotannolle. Tietty sama hieno tunnelma näissäkin on, mutta juoni on hölmö, epärealistinen ja sekava.

Teemu

👍

Sanna

Loistavaa kerrontaa

Pasi

Sanotaan, että totuus saatta usein ollaa hurjempi kui fiktio. Tällä kertaa päinvastoin. Jännitys kuitenkin koukuttaa kuuntelemaan loppuun asti.

Teet