Kuten tarkoitettu / Exän paluu

Kuten tarkoitettu / Exän paluu

Tietoa kirjasta

Kuten tarkoitettu
Hei, minä olen kätilö Emily Evans, ja kyllä, minun perheestäni ehkä tuli vähän erilainen kuin mitä me Oliverin kanssa aikoinaan suunnittelimme. Mutta Oliver ja minä emme saaneet lasta, ja se oli Oliverille liikaa, joten minä etsin itselleni oman perheen, jota rakastaa sydämeni pohjasta.

No, tänään minä olin ihan pikkuisen myöhässä töistä aamulla ja kurvasin parkkiruutuun vähän vauhdikkaammin kuin tavallisesti – ja romutin Oliverin hienon auton! Siis Oliver on palannut tänne, minun sairaalaani, tekemään leikkauksiaan sikiöille! Ja huomenna alan ottaa selvää, joko hän ymmärtää, että isyyden kokemuksella on voima parantaa hänen sydämensä…



Exän paluu
Eronneet – ja yhä naimisissa!

Tohtori Molly Wiltonin elämä mullistuu, kun hänen ex-miehensä palaa kuvioihin ja pudottaa pomminsa: heidän eronsa ei olekaan voimassa!

Molly ei ole odottanut tapaavansa tohtori Fletcher Thompsonia enää uudelleen, ja kaiken lisäksi mies on komeampi kuin koskaan! Seurauksena on pientä polvien heikotusta ja uusi ajatus: voisiko Mollyn ensimmäinen rakkaus kaikesta huolimatta olla myös… hänen ikuinen rakkautensa?

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuten tarkoitettu / Exän paluu