Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä

Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä

Tietoa kirjasta

Viihdyttävä tietokirja kissoista ja heidän tunnetuista palvelijoistaan

Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä pitää sisällään tarinoita ja anekdootteja kuuluisien karvapalleroiden ja heidän kaksijalkaisten purkinavaajiensa elämästä.

Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä sisältää kolmekymmentä viihdyttävää tarinaa kissoista ja heidän kuuluisista isännistään ja emännistään, jotka ovat menestyneet erilaisilla luovuuden aloilla. Ihmiskuuluisuuksista mukana kirjassa ovat mm. Haruki Murakami, Frida Kahlo, Freddie Mercury, Winston Churchill, Charles Bukowski, Gustav Klimt, Isaac Newton, T. S. Eliot, Patricia Highsmith ja Doris Lessing.

Andreas Schlieper ja Heike Reinecke ovat keränneet mielenkiintoisia tarinoita ja anekdootteja kuuluisien karvapalleroiden ja heidän kaksijalkaisten purkinavaajiensa elämästä. Tiesitkö esimerkiksi, että Ernest Hemingway kasvatti kissoja, joilla oli normaalikatteja enemmän varpaita, ja rakensi niille Key Westin kotiinsa oman kerroksen? Tai että Rosa Luxemburgin kissa Mimi tykkäsi tapella Lenin-nimisen kollin kanssa, mutta istui ruokapöydässä esimerkillisen hyvätapaisesti ihmisten kanssa aterioidessaan?

Heike Reinecke (s. 1961) ja Andreas Schlieper (s. 1951) ovat kirjaileva pariskunta, jonka tuotantoon kuuluu rikoskirjallisuutta ja tietokirjoja. He asuvat Düsseldorfissa mustavalkoisen Gustav-kissansa kanssa.

Heike Reinecke (s. 1961) ja Andreas Schlieper (s. 1951) ovat kirjaileva pariskunta, joiden tuotantoon kuuluu rikoskirjallisuutta ja tietokirjoja. He asuvat Düsseldorfissa mustavalkoisen Gustav-kissansa kanssa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuuluisat kissat ja heidän ihmisensä