Kuuntele ja opi espanjaa MP3- Juan Rafols

Arvostelu 4
4h 29min
Kuuntele ja opi
bookCoverFor

Yhteenveto

Kuuntele ja opi espanjaa -äänikirja tarjoaa uuden tavan opiskella kieltä! Nyt voit opiskella espanjan kielen alkeet nopeasti ja tehokkaasti pelkästään kuuntelemalla, missä ja milloin vain - autossa, junassa, lentokoneessa...

Kuuntele ja opi espanjaa antaa hyvän pohjan espanjan kielen taidoille. Äänioppikirjan metodi perustuu espanjan kielen keskeisten sanojen toistamiseen dialogien ja fraasien avulla. Kuuntelemalla ja toistamalla harjaannut nopeasti ymmärtämään ja puhumaan espanjaa ja opit selviytymään arkipäivän tilanteissa: hotellissa, ravintolassa ja ostoksilla.

Espanjankielisinä lukijoina kuullaan TV:stä tutut äänet: Beatriz Kajanti ja Juan Antonia Muro. Äänioppikirjan suomalaisen opettajan toimii kokenut kieli-TV-ohjelmien toimittaja Sini Sovijärvi.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

4h 29min

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.1.2019

Äänikirjan kustantaja:

Finn Lectura

ISBN Äänikirja:

9789517924887

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuuntele ja opi espanjaa MP3 – Äänikirja

Kyllä tämän kuunteli, hieman aikansa näköinen ja suomalaisittain melankolinen sävy. Tauoille olisni toivonut espanjalaista musiikkia luomaan tunnelmaa. Kynä ja paperi pitää olla mukana kuuntelussa, sen verran lausuminen on epäselvää. Kirjastakaan ei olisi ollut yhtään haittaa!

Nina