Kuusniemen naiset

Arvostelu 3.7
6h 33min
150 Sivua
Kuusniemi
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Jo riittää! Kuusniemen pitäjän naiset kyllästyvät seuraamaan miesten hölmöilyjä ja ottavat vallan omiin käsiinsä. Ensin he varaavat itselleen kunnan tärkeimmät paikat: Virpi Hakkarainen johtaa kunnanhallitusta ja Suvi Pohto itse kuntaa. Paula Jortikka alkaa vetää kirkkovaltuustoa syntisten edustajana. Ei aikaakaan, kun toimelias naisjoukko pitelee hyppysissään koko kylää aivan yrityselämää myöten, vaikka kaikki miehet ja varsinkaan P.A. Turpeinen eivät sitä tunnustakaan.

Kuusniemen naiset on Heikki Luoman ehta maalaiskomedia, joka näyttää, mitä tapahtuu, kun naiset saavat kerrankin päättää. Luoman hulvattomat komediat ovat keränneet televisiossa miljoonayleisön.

Suuryleisön keränneiden Maalaiskomedia-televisiosarjojen hahmot ovat taas täällä! Kuusniemen asukkaiden värikästä elämää seurataan nyt sarjojen käsikirjoittajan Heikki Luoman kirjoittamassa neljän romaanin sarjassa.

Heikki Luoma on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut niin romaaneja kuin suosittuja televisiosarjojakin. Hänen tarinansa sijoittuvat usein humoristisesti kuvattuihin maalaiskyliin, joissa sattuu ja tapahtuu.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Sarja:

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

6h 33min

Sivua:

150

Kielet:

suomi

Julkaistu:

3.2.2022

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788728244388

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726877755

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuusniemen naiset – E-kirja, Äänikirja

Lukija oli tämän kirjan parasta antia. Ehkä hieman väkisin väännetty teos.

TIINA

Ei huono, mutta välittyi fiilis väkisin vääntämisestä.

Meria