Kylmä taivas
    
Jaa kirja    

Sydänkirurgi lankeaa tappavankauniiseen ensirakkauteensa.

Gabriel pelkää surmanneensa miehen. Motiivi voi olla Sara, nuoruuden palava ihastus. Rakkaustarina ja trilleri Lapin kylmän taivaan alta.

Gabriel riutuu syyllisyydestä, hänen vaimonsa kuoli hänen leikkauspöydälleen. Opiaattien liikakäyttö ei tuo helpotusta, joten mies pakenee synnyinseudulleen Kittilään suremaan. Toipumisen sijaan hän havahtuukin tajuihinsa lapinleuku kädessä, erittäin kuolleen lapsuudenystävänsä viereltä. Hän ei muista mitä on tapahtunut, mutta jotenkin kaikkeen liittyy Sara, Gabrielin raju ensirakkaus, jonka kanssa alkaa eroottinen ja hengenvaarallinen kissa ja hiiri -leikki.

Petri Karra näyttää miten kenestä tahansa voi kuoriutua itselleenkin vieras ihminen. Syrjäseututrilleri Fargon hengessä!

Petri Karra (s. 1969) on siviilissä elokuvakäsikirjoittaja. Se näkyy hänen romaaneissaankin, joiden tiheät kohtaukset pitävät lukijan imussaan. Karran edellisestä romaanista Musta valo (2019) sovitetaan paraikaa televisiosarjaa. Elokuva tehtiin jo hänen esikoisromaanistaan Haarautuvan rakkauden talo. Kylmä taivas on Karran kuudes romaani.

Näytä lisää