Kylmäävä kosto

- Viveca Sten

Arvostelu 3.9
12h 36min
278 Sivua
Åren murhat
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Åren murhat -sarjan kylmäävä kolmas osa katsoo menneeseen.

”Viveca Sten on genrensä hallitseva tähti, joka käsittelee taitavasti eri juonenrihmoja samalla kun pitää yllä vauhtia kohti aidosti dramaattista ratkaisua. Sten kirjoittaa maailmanluokan jännitystä.”
– Anders Kapp, Svenska Deckarfestivalen

Bisnesnainen löytyy brutaalisti murhattuna ylellisen hotellin sviitistä. Åreen iskee paniikki. Poliisit Daniel Lindskog ja Hanna Ahlander saavat selville, että uhrilla oli yhteyksiä lähikaupungissa sijaitsevaan kuuluisaan vuoristohotelliin. Uhri oli kaavaillut parhaat päivänsä nähneen rakennuksen paikalle uutta luksushotellia, alan houkuttavinta helmeä. Ja nyt hän on kuollut.
Daniel alkaa käydä terapiassa oppiakseen vihanhallintaa ihmissuhteissaan. Hannalla riittää haastetta omassa tunne-elämässään. Yhdessä he pureutuvat kimuranttiin tutkintaan, johon liittyy särkyneitä ihmissuhteita, ikäviä konflikteja ja kipeitä lapsuusmuistoja.

Viveca Sten (s. 1959) tunnetaan suositusta Sandhamnin murhat -sarjasta. Åren murhat -sarjan aloitusosa Lumen uhrit syntyi kirjailijan koronaeristyksen aikana. Uusi rikossarja idyllisissä tunturimaisemissa löysi välittömästi yleisönsä. Veriteot jatkuivat sarjan toisessa osassa Laakson varjo, Kylmäävässä kostossa ei uhreilta säästytä, mutta henkilöiden kasvu kiinnostaviksi ja monitasoisiksi persooniksi jatkuu. Viveca Sten on kirjoittanut 22 kirjaa, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli kuusi miljoonaa kappaletta. Kirjat ovat pitäneet pintansa suomalaislukijoiden suosikkidekkareina jo vuosia.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Virpi Vainikainen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

12h 36min

Sivua:

278

Kielet:

suomi

Julkaistu:

7.9.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510498941

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510498934

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kylmäävä kosto – Äänikirja, E-kirja

Hyvä kirja. Lukijalla oli kyllä miellyttävä ääni, mutta venytti lopputavuja häiritsevästi. Venytyksen takia meinasi kuuntelu jäädä ensimmäiseen kappaleeseen.

Päivi

Mukaansa tempaava ja jännitystä riittää. Eläydyin täysillä mukaan.

Kadri

Taattua laatua heti alusta alkaen. Jatkoa sarjaan jään innolla odottamaan. Suosittelen lukemaan.

Sirpa

Intensiivinen.

Seija