Laakson varjo- Viveca Sten

Arvostelu 4.1
12h 46min
267 Sivut
Åren murhat
bookCoverFor

Yhteenveto

Lumisen rikossarjan hyytävää jatkoa!

Åren murhat -sarjan Laakson varjo tarjoaa jäätävää jännitystä, vahvoja luonnekuvauksia ja majesteettista tunturimaisemaa.

Idyllisessä Åressa vietetään talvilomaa, kun paikallisen julkkiksen ruumis löytyy rusikoituna lumesta. Uhrilla ei näytä olevan vihollisia, joten miksi verityö? Poliisi on neuvoton.
Samaan aikaan kristillisen kirkon vapaa lahko on saanut jalansijan Norjan rajalla syrjäisissä kylissä. Nuori Rebecca haaveilee vain Jumalan palvelemisesta uskollisena pastorin vaimona, mutta jääkin yksin ja haavoittuvaksi. Kukaan ei puolusta häntä, ja pian hän saa jo pelätä henkensä puolesta. Yhä uusia salaisuuksia paljastuu synkän tarinan keriytyessä esiin.

”Viveca Sten on ehdottomasti genrensä kärkijoukkoa.”

– Kapprakt

Viveca Sten (s. 1959) loi talvisen Åren murhat -sarjansa Sandhamnin murhat -sarjan kesäisen saaristoparatiisin rinnalle. Lumen uhrit aloitti rikossarjan idyllisissä talvimaisemissa ja ponnahti oitis bestsellerlistojen kärkeen. Veriteot jatkuvat sarjan toisessa osassa Laakson varjo. Viveca Stenin dekkareita on myyty maailmanlaajuisesti yli kuusi miljoonaa kappaletta ja käännösoikeuksia ostettu 40 maahan. Kirjat ovat pitäneet pintansa suomalaisten suosikkidekkarien joukossa jo vuosia.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Sirkka-Liisa Sjöblom
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
12h 46min
Sivut:
267
Kielet:
suomi
Julkaistu:
6.9.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510484500
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510484517