Lahjontaa ja HIV-todistusväärennöksiä

Lahjontaa ja HIV-todistusväärennöksiä

Tietoa kirjasta

Venäläinen seurue illasti suomalaisen hotelliravintolan saunatiloissa. Tämän venäläisdelegaation isäntänä toimii aina joku Venäjän Helsingin konsulaatin työntekijöistä, tällä kerralla itse pääkonsuli. Illanvieton ja saunottelun yhteydessä nautiskellaan riittävästi syötävää ja juotavaa. Tarjolla on olutta ja muita alkoholijuomia. Laskun maksoi jälleen, sovitun käytännön mukaisesti, suomalainen RTT Matkapalvelut-niminen yritys.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lahjontaa ja HIV-todistusväärennöksiä