Lainakengissä

- Jojo Moyes

Arvostelu 4.2
14h 52min
bookCoverFor

Yhteenveto

Suosikkikirjailijan odotettu uutuus naisista elämän käännekohdassa – ja himotuista kengistä, jotka ohjaavat heidän kohtaloaan

Nisha ja Sam sattuvat samalle salille, mutta muuta yhteistä naisilla ei ole. Kun syvällä keski-iän syövereissä tarpova Sam löytää salikassista mustien avokkaidensa sijasta punaiset Christian Louboutinit, korkkarit johdattavat hänet muutosten poluille. Ja kun Nisha tajuaa pahimman pelkonsa toteutuvan – hänen upporikas aviomiehensä hakee eroa – hän päättää pitää raivokkaasti kiinni luksuselämästään, vaikka sitten jonkun vieraan naisen halpahallivetimissä. Lainakengät ja vaihtuneet salikassit kietovat Nishan ja Samin kohtalot yhteen, ja he huomaavat tarvitsevansa toisiaan.

Mutta miksi kaikki himoitsevat näitä punaisia krokotiilinnahkakorkkareita?

"Näinä hankalina vuosina olen monien muiden tavoin kaivannut kepeitä tarinoita, kirjoja joihin voi uppoutua ja jotka saavat minut nauramaan. Sellaisen kirjan tahdoin nyt kirjoittaa. Lainakengissä on nykypäivän Desperately Seeking Susan; siinä esiintyy elämäänsä täysin kypsyneitä naisia, seksikkäitä pikaruokalakokkeja, hotellihierarkian pahnanpohjimmaisia sekä vessaharjan äärellä syntyviä odottamattomia ystävyssuhteita. Toivon että lukijani kokevat samanlaisen tunteiden kirjon kuin minä tarinaa kirjoittaessani." – Jojo Moyes

Lainakengät-romaanista on tekeillä Tv-sarja-adaptaatio, jonka tuottaa amerikkalainen Kinetic Content.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Riina Vuokko

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

14h 52min

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

7.4.2023

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512433773

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lainakengissä – Äänikirja

Lukija on kyllä surkea. Hän ei osaa painottaa tekstiä oikein, diitä seuraa, että lauseiden logiikka välillä menee sekaisin. Hänen eläytymisensä on myös teennäistä.

Kirsi

Tarina vangitsee ja on kuvailtu tyydyttävän mielenkiintoisesti. Ei mikään tajunnanräjäyttävä, mutta kuunneltavan arvoinen teos!

Marianne

Lämminhenkinen, koskettava ja hauska samaan aikaan!

Eva

Kiinnostava kirja

Mielenkiintoinen kirja, joka piti otteessaan loppuun asti. Henkilöiden tarinat kietoutuvat yhteen ja tarinassa on sopivasti käänteitä.

Annukka