Laiskan vanhemman opas- Saara Henriksson, Aino-Maija Leinonen

Arvostelu 3.9
5h 46min
127 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Hauska opas rentoon vanhemmuuteen

Laiskan vanhemman opas käy läpi vanhemmuuden värikkäät vaiheet ja tuo kaivattua rentoutta ja myönteisyyttä vanhemmuuskeskusteluun. Kirja paljastaa, miksei päiväkodin pedagogisesta suuntautumisesta, luomuruoasta tai lasten harrastuksista kannata stressata, miksi taaperon kanssa ei kannata yrittää ehtiä bussiin ja miksi teinin pitää antaa nukkua pitkään.

Kirjassa pohditaan, millaista on hyvä vanhemmuus tämän hetken Suomessa. Vanhemmuuteen liittyy valtavasti ihanteita, odotuksia ja elämäntapavalintoja. Ruoka, uni, päivähoito, perheen työnjako, harrastukset – kaikkeen löytyy suosituksia. Entä jos lapsen lempiharrastus lopulta onkin YouTube-videoiden katselu ja lempiruoka kananuggetit? Ja mitä jos päädytäänkin viikonloppuna hiihtoretken tai taidegallerian sijasta Prismaan?

Vanhemmuuden väitetään olevan hukassa, mutta todellisuudessa nykyajan äidit ja isät ovat valmistautuneempia ja valistuneempia kuin koskaan. Lapsista kasvaa fiksuja aikuisia todella monenlaisissa perheissä. Lasta on vaikea hemmotella piloille tai rikkoa löysäämällä pipoa.

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 46min

Sivut:

127

Kielet:

suomi

Julkaistu:

2.1.2023

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523930940

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523931268

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Laiskan vanhemman opas – E-kirja, Äänikirja

Niin niin loistava kirja että tekisi mieli kuunnella se heti uudelleen... ja mikä taito / tyyli käsitellä ao asiaa.Vahvasti tulen suosittelemaan sitä omalle lähipiirilleni. Isoäiti

Sirpa