Lapsentappo

Lapsentappo

Tietoa kirjasta

Aalborgin poliisi vastaanotti perjantaina elokuun 1. päivänä 2003 kello 02.50 ilmoituksen, jonka mukaan 10-vuotias Sonja-tyttö olisi kadonnut kotoaan Mjelsin maakunnassa. Hänet oli nähty viimeisen kerran kello 10 aikaan edeltävänä aamupäivänä, jolloin isoveli oli lähtenyt kotoa. Sonja oli sopinut isänsä kanssa olevansa kotona, sillä hänen oli määrä avata nuohoojalle, joka oli tulossa nuohoamaan talon savupiiput.
Sonjan ruumis löydettiin partiolaisten majan läheisyydestä Flamstedskovenista elokuun 1. päivänä kello 18.15. Hän oli joutunut seksuaalisen väkivallan uhriksi ja hänet oli kuristettu.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja sisältää laajan valikoiman todellisia rikostapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Henkeäsalpaavissa tarinoissa uppoudutaan Pohjolan poliisien jännittävimpiin tapauksiin, ja rikoksista kertovat poliisit ovat itse olleet mukana niiden selvittämisessä. Sarjassa lukija pääsee kokoamaan mutkikasta palapeliä syyllisten löytämiseksi.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Sarja ilmentää aikaa, jona se on kirjoitettu ja sen sisältö voi olla osittain vanhentunutta tai kiistanalaista. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei kuvasta kustantamon kantaa tai näkemystä. rn

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lapsentappo