Lasisaari
    
Jaa kirja    
Kuuden ystävyksen matka vie vihreälle saarelle - Irlantiin - jossa kuolemattoman Doylen on kohdattava kipeä menneisyytensä.
Kauan sitten hänen sydämensä särkyi, mutta soturisielu tuntee yhä vetoa kahlitsematonta kohtaan. Eikä kukaan muu tunne luontoa niin kuin arkeologi Riley, joka on kaikkea muuta kuin tavallinen nainen. Riley sukeltaa Irlannin historiaan löytääkseen johtolankoja, jotka ohjaisivat heidät salaperäiselle Lasisaarelle. Mutta on olemassa eräs, joka janoaa kostoa ja tahtoo ystäväjoukon maksavan kovan hinnan, korkojen kera. Lopulta Riley vaimentaa järkisyyt ja tunnustaa, että viehtymys Doyleen ei ole vain yhden yön juttu. Hän antautuu rakkauden vietäväksi - ja saa voimia pelastaa heidät kaikki.
Lasisaari päättää Nora Robertsin Tähdet-trilogian, joka on vastustamaton yhdistelmä romantiikkaa, lumoa sekä kuvankauniita saarimaisemia. Sarjassa seurataan kuutta ystävystä, jotka ratkovat ikivanhaa mysteeriä lahjomattoman rakkauden suomin voimin, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Kohtalon tähdet sekä Huokausten poukama.
Näytä lisää