Laulaisin sinulle lempeitä lauluja- Linda Olsson

Arvostelu 4.1
8h 14min
151 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Vanha Astrid asuu pienessä ruotsalaisessa kylässä lähes erakoituneena. Kylän väki on leimannut hänet kummajaiseksi ja noidaksi. Eräänä talvisena päivänä kylään muuttaa Veronika, kolmekymppinen kirjailija, joka kirjoittaa mökissään ja parantelee haavojaan - hän on menettänyt hiljattain elämänsä rakkauden. Astrid tarkkailee uutta tulokasta vaivihkaa ja ottaa viimein kontaktin naapuriinsa.

Naisilla ei pintapuolisesti arvaisi olevan juuri mitään yhteistä. Sisäisesti heitä kuitenkin yhdistää suurten menetysten tuska, padotut tunteet ja yksinäisyys. Lettujen ja mansikkahillon äärellä käytyjen keskustelujen myötä naiset löytävät toisistaan lohdun ja sielunkumppanin, jolle avautua tuskastaan.

Astrid on kantanut raskasta salaisuutta sisällään ja kykenee vasta elämänsä loppumetreillä paljastamaan sen Veronikalle. Veronika ymmärtää vähitellen, että tarina jonka hän haluaa kertoa onkin Astridin tarina.

Lukijat ympäri maailman ovat ottaneet Olssonin romaanin omakseen. Uudessa-Seelannissa Laulaisin sinulle lempeitä lauluja oli kaikkien aikojen myydyin esikoisromaani, ja Ruotsissa kirjaa on myyty jo yli 250 000 kappaletta. Ruotsin kirjakauppaliitto valitsi sen vuoden 2006 parhaaksi romaaniksi.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Anuirmeli Sallamo-Lavi

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

8h 14min

Sivut:

151

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.6.2018

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512084333

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512084210

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Laulaisin sinulle lempeitä lauluja – E-kirja, Äänikirja

Hyvä kirja, rauhallinen tunnelma. Lukijan ääni soveltui täydellisesti kirjan tunnelmaan ja tekstiin.

Tarja

Aivan ihana kirja kahden niin erilaisen naisen elämästä ja ystävyydestä. Seela Sella aivan loistava lukija juuri tälle. Tunnelmaa, minkä tämä jätti, ei oikein pysty sanoin kuvaamaan.

Maarit

Ihana tarina.

Ulla

Jäi vähän ristiriitainen olo. Toisaalta lämmin tarina, mutta ei kuitenkaan. Jossain kohtaa tuntui, että hienoja sanoja oli vaan kirjoitettu toisensa perään ilman tarkoitusta.

Annu

Hurmaava tarina ❤️ja upea Seela Sella lukijana!

Tiina

Seela teki tästä kirjasta suorastaan maagisen ja antoi tarinalle sävyjä, joita tuskin olisin huomannut, jos olisin vain lukenut tämän. Ihana tarina, vaikkakin myös surullinen sellainen!

Jonna

Seela on vaan niin hyvä☀️

Riitta

Koskettava, hieno kirja ja aivan loistava lukija!

Mervi

Alkoi mielenkiintoisesti mutta lopulta ainoa syy kuunnella loppuun oli Seela Sella. Myös todella kökkö käännös. Verbiä "astella" olisi voinut käyttää vähemmän.

Virpi

Uskomattoman koskettava, syvällinen lukukokemus

Anna-Liisa

Kaunis tarina ja täydellinen lukija!

Sonja

KIITOS KIRJAILIJALLE JA LUKIJALLE LEMPEISTÄ SANOISTA

Upea, lämmin, ajatuksia herättävä, lohtua antava, rakastava ja lämmin kirja. Seela Sellan eläytyvä ja lämmin kerronta teki kokemuksestani vielä kauniimman. Sanat ja tunnelma kaikuvat mielessäni ja sydämessäni pitkään.

Erja

Miellyttävä, lämminhenkinen kirjanautinto.

Ritva