Lauran kevätlukukausi
      
Jaa kirja    
Lauralla menee pasmat sekaisin jo ensimmäisenä kevätlukukauden päivänä. Kuinka ihmeessä hän saattoi painaa herätyskellon pois päältä ja nukkua pommiin? Vaikka loman loppuminen harmittaa Lauraa, kouluun palaamisessa on kuitenkin myös hyviä puolia. Ystävät, luistelu ja hullunkuriset opettajat tuovat kivaa sisältöä arkeen.
Aika tuntuu kuitenkin rientävän kevätlukukaudella. Yhtäkkiä on hiihtoloma, sitten pääsiäinen – ja pian 12-vuotiaan Lauran on aika sanoa hyvästit alakoululle.
”Lauran kevätlukukausi” on hyväntuulinen jatko-osa teokselle ”Lauran syyslukukausi”. Laura on 12-vuotias tyttö, jolle sattuu ja tapahtuu. Milloin elämää sekoittaa roskiksesta löytynyt ihana kissanpentu, milloin hermoja koettelevat rasittavat pikkusisarukset. Mukana menossa on myös paras ystävä Annika. Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka –sarja.
Näytä lisää