Lazarus

Arvostelu 4.3
17h 16min
360 Sivua
Joona Linna
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Pahin on palannut

Jännitystä pelkäämätön yleisö saa toivomansa: uusi Joona Linna -dekkari on vuoden trilleritapaus! Hyytävän jännityksen huippunimi Lars Kepler kiihdyttää komeasti jatkaessaan Joona Linnan tarinaa.

Kansainväliseksi menestykseksi noussut sarja tunnetaan sietämättömän vetävästä kerronnasta ja kovia kokeneen mutta empaattisen rikoskomisario Joona Linnan hahmosta.Karmivan pelottavan Kaniininmetsästäjän lopussa Joona Linna seisahtui uuden kynnykselle. Takana oli pitkä vankeusrangaistus ja piinaava sarjamurhaajan jahti, edessä elämä vapaudessa. Jatkaako omapäinen Joona Linna yhä yksinäisenä sutena? Ja voiko edes hän enää kuvitella olevansa turvassa?"Väkevää ja vimmatun vetävää."– Berlignske"Julma, pirullinen – ja piinaavan viihdyttävä: Lars Kepler ei kirjoita trillereitä heikkohermoisille."– Verdens Gang"Jo ensimmäisestä luvusta olet kiikissä kuin pelokas ja sokaistunut eläin, juonen kauheissa kahleissa."– Berlingske"Joona Linna on hahmo, jonka parissa viihtyy, niin yksinkertaista se on."– Trønder-Avisa

Nimimerkki Lars Keplerin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril ja Alexandra Coelho Ahndoril. Heidän saumaton yhteistyönsä Lars Keplerinä alkoi rakkaudesta jännityskirjallisuuteen. Nyt seitsenosainen sarja on valloittanut bestsellerlistojen kärkipaikat, ja sen myynnit lasketaan maailmalla jo miljoonissa kappaleissa.

www.larskepler.com

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Kari KoskiMaija Kauhanen

Muoto:

Osa:

7

Äänikirjan kesto:

17h 16min

Sivua:

360

Kielet:

suomi

Julkaistu:

25.10.2018

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520402471

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520402259

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lazarus –
E-kirja, Äänikirja

👍

Kim

Paras tähän asti

Ilari

:)

Nanna

Takuuvarmaa kuunneltavaa

Jukka