Leikissä mukana / Leikeistä kuumin / Syntisen kaunis
    
Jaa kirja    
Leikissä mukana

Lievästi sanoen, Lilyn sydän oli murtunut. Hän yritti paikata kukkaroaan siivoamalla rikkaiden koteja ja sydäntään harrastamalla rakkaudetonta seksiä. Yllättäen nuo molemmat tavoitteet henkilöityvät Nik Zervakikseen. Yhdessä he päättävät harrastaa parantavaa rakkaudetonta seksiä. Kreikkalaiset romanttiset puitteet vievät kuitenkin heidän suunnitelmaltaan pohjan...


Leikeistä kuumin

Jess ei voinut uskoa, että oli juuri suostunut kuskiksi monimiljonääri Ben De Silvalle, joka oli vienyt hänen työpaikkansa. Hänellä olisi pitkä ajomatka Australian takamaiden halki aikaa puhua suunsa puhtaaksi. Mutta kun Jess näki Benin koko komeudessaan, kaikki järkevät ajatukset katosivat hänen päästään. 


Syntisen kaunis

Milly huokaisi pettyneenä, kun hänen odottamansa työkomennus taloudenhoitajana ylellisellä alppimajalla peruuntui viime hetkellä. Mutta saisihan hän viettää yhden yön kuin suoraan sisustuslehdestä olevassa "mökissä". Hän oli juuri tutkimassa paikkoja, kun hän törmäsi… murtovarkaaseen! Huh, onneksi kyseessä oli väärä hälytys – mies olikin Lucas, ihan tavallinen hiihdonopettaja!

Näytä lisää