Lemmen ilot ja sydämen salat- Kirsi Vainio-Korhonen, Anu Lahtinen

188 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

"Tunteikkuus, tämä arvokas lahja rakastaa rajattomasti, on vain eksytystä ja hulluutta, silloin kun sillä ei ole kohteenaan täydellistä ja ystävällistä olentoa."

Ihastuttava aikamatka suomalaisen rakkauden saloihin keskiajalta nykypäivään.

Lemmen ilot ja sydämen salat sukeltaa suomalaisen rakkauden juhlaan ja arkeen, unelmiin ja käytäntöön ja loihtii eteemme menneen maailman kiehtovien ihmiskohtaloiden kautta. Kun kyseessä on rakkaus, kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää niin menneisyydessä kuin nykyisyydessäkään. Tämä teos poistaakin monta verhoa lukijan silmien edestä. Lemmen ilot ja sydämen salat on ihastuttava, rakkauden iloa henkivä lukuelämys!

Kirsi Vainio-Korhonen (s. 1958) toimii Suomen historian professorina Turun yliopistossa ja on ensimmäinen naispuolinen historian professori Suomessa. Vainio-Korhonen on mestari avaamaan historian laajoja kehityskulkuja yksittäisten henkilöiden tarinan kautta ja yhdistämään historiantutkijan tietotaidon lukukokemuksen nautintoon.

Anu Lahtinen (s. 1975) on Suomen historia dosentti, tutkija, tietokirjailija ja tiedetoimittaja. Lahtinen on julkaissut sekä akateemisia että suurelle yleisölle tarkoitettuja teoksia kuten Pohjolan prinsessat - Viikinkineidoista renessanssiruhtinattariin.

Muoto:

E-kirja

Sivut:

188

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

2.2.2015

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510410493