Lepää rauhassa- Sofie Sarenbrant

Arvostelu 3.8
8h 20min
207 E-kirjan
Emma Sköld
bookCoverFor

Yhteenveto

Poliisi Emma Sköldin ensimmäinen, ennen suomentamaton juttu.

”Sofie Sarenbrant tavoittelee huimaa tahtia ja herkeämätöntä jännitystä kirjoissaan. Jokaisesta luvusta muotoutuu oma cliffhangeriin päätyvä tarinansa...”
– Dagens Nyheter

Kuuluisa näyttelijätär löytyy tajuttomana Tukholman ylellisestä Yasuragi-kylpylähotellista. Läheisessä huoneessa makaa iäkäs pariskunta kuolleena. Mikään ei viittaa rikokseen, mutta kun ulkoa kuumasta lähteestäkin löytyy ruumis, kylpylän johdon on myönnettävä, että jotain on tekeillä.

Emma Sköld Nackan poliisista huomaa pian kamppailevansa sekä aikaa että tavallista pirullisempaa murhaajaa vastaan. Lepää rauhassa on Sofie Sarenbrantin suositun Emma Sköld -sarjan aiemmin suomentamaton avausosa. Se esittelee nuoren, kunnianhimoisen naispoliisin, jonka myöhemmistä seikkailuista on tullut suurmenestyksiä Suomessakin.

Sofie Sarenbrant (s. 1978) halusi tehdä selvän eron sankarittarensa ja muiden ruotsalaisista jännäreistä tuttujen elämäänsä väsyneiden poliisien välille. Syntyi Emma Sköld, nuori ja kunnianhimoinen naispoliisi. Emma Sköld -sarjasta tulikin heti valtava hitti. Sarenbrantin teoksia on myyty jo kolme miljoonaa kappaletta.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Leena Virtanen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
8h 20min
E-kirjan sivumäärä:
207
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510475744
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510475737

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)