Lepakkomies- Jo Nesbø

Arvostelu 3.8
296 Sivut
Harry Hole
bookCoverFor

Yhteenveto

Ensimmäinen Harry Hole -romaani, sarjan kivikova avaus!

Rikostutkija Harry Hole on lähetetty Austaliaan tutkimaan nuoren norjalaisnaisen murhaa. Työparikseen hän saa persoonallisen aboriginaali Andrew Kensingtonin, josta tuntuu kehittyvän Holelle myös ystävä. Kun ratkaisu vaikuttaisi olevan käden ulottuvilla, paljastuu, ettei mikään ole aivan sitä miltä näyttää. Myös Holen omat menneisyyden haamut tunkeutuvat esiin, ja soppaa hämmentää vielä ihastuminen ruotsalaiseen tyttöön.
Alkuperäisen romaanin ilmestymisestä tulee kuluneeksi 20 vuotta. Tämä Hannu Lukkarisen hienon kuvituksen ja Jo Nesbøn esipuheen ryydittämä erityislaitos on tehty sarjan tasavuotisjuhlan kunniaksi.br>Lepakkomies palkittiin aikanaan sekä Norjan että Pohjoismaiden parhaana rikosromaanina, Riverton-palkinnolla ja Lasiavaimella.

"Vaikka Lepakkomies on Nesbøn esikoisteos, se on tarkkaan harkittu, ehjä ja kypsä teos. Lepakkomiehessä yhdistyy taitava juonenpunonta, kulttuuristen arvojen puntarointi ja yhteiskunnallinen kritiikki." - Ari Haasio, Aamulehti

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Outi Menna
Muoto:
E-kirja
Osa:

1

Sivut:
296
Kielet:
suomi
Julkaistu:
31.1.2017
E-kirjan kustantaja:
Johnny Kniga
ISBN e-kirja:
9789510427590

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lepakkomies – E-kirja

Outo Ollila kuu lo

Elina

Pettymys. Jaksoin kuunnella 2 tuntia. Mitään rikostutkintaan viittaavaa ei tapahtunut. Tyhjänpäiväistä maisemanmaalailua. Kalle Päätalon manttelinperijä?

Kimmo