Liekehtivät vuodet – osa 2

- Catherine Cookson

Arvostelu 3.9
19h 24min
342 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Mary-Ellen ei ole saanut rakkautensa kohdetta, lapsuudenystäväänsä Roddya omakseen. Sen sijaan Mary-Ellen päätyi naimaan toisen lapsuudenystävänsä Halin. Yksi Mary-Ellenin lapsista on kuitenkin Roddyn...

Vuodet vierivät, ja Roddyn ja Mary-Ellenin tytär Kate on kasvanut aikuiseksi. Hän on kovin erilainen kuin Halin ja Mary-Ellenin tytär Maggie – vaan onko tyttärillä enemmän onnea rakkaudessa kuin äidillään?

"Liekehtivät vuodet" on Catherine Cooksonin rakkaudentäyteinen romaani, jonka tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun Englantiin. Se seuraa Mary-Ellenin, Roddyn, Halin ja heidän lastensa elämiä vuosikymmenten ajan.

Tämä on kirjan toinen osa.

Catherine Cookson (1906–1998) oli englantilainen kirjailija. Hän julkaisi uransa aikana miltei sata romaania. Hänen ensimmäinen romaaninsa, Katie – Kaidan tien kulkija, julkaistiin vuonna 1950. Cooksonin romanttisia kirjoja on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta. Kirjoja on käännetty yli 20 kielelle.

Cooksonilla itsellään oli työläistausta. Hänen historiallisissa rakkausromaaneissaan ei kuvata ylhäisöä, vaan sankarittarilla on yleensä vaatimaton tausta. Hahmot kuitenkin taistelevat paremman elämän puolesta.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Renne Nikupaavola

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

19h 24min

Sivua:

342

Kielet:

suomi

Julkaistu:

21.7.2021

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726473230

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726472684

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Liekehtivät vuodet – osa 2 – E-kirja, Äänikirja

Hirveä lukia

Minna

Kirja oli mielenkiintoinen, mutta lukija luki ihan liian hitaasti. Nopeutettuna viitsi kirjan kuunnella loppuun asti.

Merja