Liljan yksisarviset

Liljan yksisarviset

Lukupalat

Tietoa kirjasta

Syötävän söpö sarja yksisarvisista!

Liljan yksisarviset aloittaa uuden Lukupalat-sarjan. Pastellisävyin kuvitettu ja helppolukuinen kirja seuraa yksisarvisten vauhdikasta tallia.

Lilja on perinyt isomummoltaan viisi yksisarvista sekä arkun rahaa niiden hoitamiseen. Tallissa riittää säpinää, sillä jokaisella yksisarvisella on oma luonteensa: Nöyhtänenä on hienohelma, Tipsukka tuittupää ja Pumpuli paukuttelee ihan väärissä tilanteissa… Mutta kun isomummon raha-arkku eräänä päivänä tyhjenee, täytyy heidän keksiä jotakin – ja äkkiä!

Lukupalat-kirjoissa on vähän tekstiä, ja 6-8 -vuotias lukija pystyy ahmimaan ne kerralla. Runsas värikuvitus joka aukeamalla houkuttaa lukemaan lisää.

Anna Hallava (s. 1974) on kirjoittanut aiemmin Lukupaloihin 2 A:n kamut -sarjaa. Hallavan nuortenromaanit Sammakkoprinsessa (2015) ja Valpuri Vaahteran maaginen korva (2017) ovat olleet Topelius-ehdokkaina.

Roosa Hepomäki (s. 1992) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista. Hepomäen kuvitustyyli on leikkisä ja värikäs.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Liljan yksisarviset