Liljan yksisarviset karkuteillä

Liljan yksisarviset karkuteillä

Lukupalat

Tietoa kirjasta

Yksisarviset kaupungin humussa!

Liljan söpöihin lemmikkeihin tutustuttiin Lukupalat-kirjassa Liljan yksisarviset. Pastellisävyin kuvitettu ja helppolukuinen sarja seuraa yksisarvisten vauhdikasta tallia.

Maalaisilmaan tylsistyneet yksisarviset lähtevät karkumatkalle kaupunkiin. Miten Lilja ystävineen voi löytää kaupungin humusta viisi yksisarvista? Mutta tuollahan Huopatossu jo esiintyykin katulaulajana ison ihmisjoukon ympäröimänä. Ja ei kai tuo ole Tipsukka, joka tyhjentää herkkukaupan hyllyjä…

Lukupalat-kirjoissa on vähän tekstiä, ja 6-8 -vuotias lukija pystyy ahmimaan ne kerralla. Runsas värikuvitus joka aukeamalla houkuttaa lukemaan lisää.

Anna Hallava (s. 1974) on Liljan yksisarviset- sarjan lisäksi kirjoittanut Lukupaloihin 2A:n kamut -sarjaa. Hallavan nuortenromaanit Sammakkoprinsessa (2015) ja Valpuri Vaahteran maaginen korva(2017) ovat olleet Topelius-ehdokkaina.

Roosa Hepomäki (s. 1992) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista. Hepomäen kuvitustyyli on leikkisä ja värikäs.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Liljan yksisarviset karkuteillä