Liljan yksisarviset karkuteillä- Anna Hallava

Arvostelu 4.6
18min
Lukupalat
bookCoverFor

Yhteenveto

Yksisarviset kaupungin humussa!

Liljan söpöihin lemmikkeihin tutustuttiin Lukupalat-kirjassa Liljan yksisarviset. Pastellisävyin kuvitettu ja helppolukuinen sarja seuraa yksisarvisten vauhdikasta tallia.

Maalaisilmaan tylsistyneet yksisarviset lähtevät karkumatkalle kaupunkiin. Miten Lilja ystävineen voi löytää kaupungin humusta viisi yksisarvista? Mutta tuollahan Huopatossu jo esiintyykin katulaulajana ison ihmisjoukon ympäröimänä. Ja ei kai tuo ole Tipsukka, joka tyhjentää herkkukaupan hyllyjä…

Lukupalat-kirjoissa on vähän tekstiä, ja 6-8 -vuotias lukija pystyy ahmimaan ne kerralla. Runsas värikuvitus joka aukeamalla houkuttaa lukemaan lisää.

Anna Hallava (s. 1974) on Liljan yksisarviset- sarjan lisäksi kirjoittanut Lukupaloihin 2A:n kamut -sarjaa. Hallavan nuortenromaanit Sammakkoprinsessa (2015) ja Valpuri Vaahteran maaginen korva(2017) ovat olleet Topelius-ehdokkaina.

Roosa Hepomäki (s. 1992) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista. Hepomäen kuvitustyyli on leikkisä ja värikäs.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Sarja:
Osa:

32

Äänikirjan kesto:
18min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
11.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510482513

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Liljan yksisarviset karkuteillä – Äänikirja

Kirja oli ihan hyvä, mutta parempikin voisi olla. Lukija oli muuten hyvä mutta liian tylsä.

Moona

Hyvä 😆

Aada