Loistava lähtö- Leila Simonen

Arvostelu 3.8
12h 28min
269 Sivut
Susi Teräsvuo
bookCoverFor

Yhteenveto

Rikospoliisi Susanna "Susi" Teräsvuolla on jälleen edessään monimutkainen rikosten vyyhti. Ensin vanha rouva löytyy kodistaan kuolleena, seuraavaksi hoitokoti Onnelan asukas joutuu rikoksen uhriksi. Liittyvätkö tapahtumat toisiinsa? Entä miksi hoitokoti Onnelassa tehtaillaan epämääräisiä testamentteja? Tapahtumat kuljettavat Susi Teräsvuon keskelle ikäihmisten maailmaa – maailmaa, jossa on aiheellista kysyä, minkä arvoinen on ikääntyneen ihmisen henki.

Susanna "Susi" Teräsvuo on rikoskonstaapeli, joka on tottunut tutkimaan mitä monimutkaisimpia rikoksia ja murhia. Teräsvuo ei kuitenkaan ole pelkkä poliisi – hän on myös yksinhuoltajaäiti, joka ymmärtää elämän kaltoinkohtelemia ihmisiä.

Leila Simonen (s. 1951) on suomalainen kirjailija ja yhteiskuntatieteiden tohtori. Hän on kirjoittanut tietokirjoja sekä viisi rikosylikonstaapeli Susanna "Susi" Teräsvuon tutkimuksia kuvaavaa dekkaria.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

12h 28min

Sivut:

269

Kielet:

suomi

Julkaistu:

10.5.2021

Äänikirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN Äänikirja:

9789179954512

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726461671

© Lind & Co (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Loistava lähtö – E-kirja, Äänikirja

Juoni epäuskottavasti rakennettu. Kirjoittajan asenne vanhusten hoitoon yksisilmäinen ja arrogantti. Ei uskoisi yhteiskuntatieteiden tohtorin "väsäämäksi",

Lilja Soini-Bell

Jestas miten hyvä tarina. Asiaa oli vaikka muille jakaa ja voi jotakuta puuduttaa, mutta toivottavasti ei, sillä oli niin totta ja ajankohtaista. Kiitos.

Merja

Yllättävän hyvä vaikkakin pitkä kirja mutta kannattaa kuunnella

Anne