Loistava lähtö

Arvostelu 3.9
12h 28min
269 Sivua
Susi Teräsvuo
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Rikospoliisi Susanna "Susi" Teräsvuolla on jälleen edessään monimutkainen rikosten vyyhti. Ensin vanha rouva löytyy kodistaan kuolleena, seuraavaksi hoitokoti Onnelan asukas joutuu rikoksen uhriksi. Liittyvätkö tapahtumat toisiinsa? Entä miksi hoitokoti Onnelassa tehtaillaan epämääräisiä testamentteja? Tapahtumat kuljettavat Susi Teräsvuon keskelle ikäihmisten maailmaa – maailmaa, jossa on aiheellista kysyä, minkä arvoinen on ikääntyneen ihmisen henki.

Susanna "Susi" Teräsvuo on rikoskonstaapeli, joka on tottunut tutkimaan mitä monimutkaisimpia rikoksia ja murhia. Teräsvuo ei kuitenkaan ole pelkkä poliisi – hän on myös yksinhuoltajaäiti, joka ymmärtää elämän kaltoinkohtelemia ihmisiä.

Leila Simonen (s. 1951) on suomalainen kirjailija ja yhteiskuntatieteiden tohtori. Hän on kirjoittanut tietokirjoja sekä viisi rikosylikonstaapeli Susanna "Susi" Teräsvuon tutkimuksia kuvaavaa dekkaria.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

12h 28min

Sivua:

269

Kielet:

suomi

Julkaistu:

10.5.2021

Äänikirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN Äänikirja:

9789179954512

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726461671

© Lind & Co (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Loistava lähtö –
E-kirja, Äänikirja

Tykkäsin

Leena

Ihan ok, vähän liikaa ehkä vanhustyöstä, päähenkilö uskottava Lukija ok

Marianna

Juoni epäuskottavasti rakennettu. Kirjoittajan asenne vanhusten hoitoon yksisilmäinen ja arrogantti. Ei uskoisi yhteiskuntatieteiden tohtorin "väsäämäksi",

Lilja Soini-Bell

Jestas miten hyvä tarina. Asiaa oli vaikka muille jakaa ja voi jotakuta puuduttaa, mutta toivottavasti ei, sillä oli niin totta ja ajankohtaista. Kiitos.

Merja