Lossi-Lassi ja merten salaisuudet (e-äänikirja)
  
Jaa kirja    

Hiio hoi, merten sankarit ja vesipedot!

Valloittava pelastuspartio seikkailee delfiinien matkassa Jacques Cousteaun hengessä. Hauskan tarinan myötä merten suojelu tulee tutuksi.

Neuvokas Lossi-Lassi on Lindy Hop -laivan peloton kapteeni, joka osaa delfiinien kieltä. Mukaan tutkimusmatkalle lähtevät myös innokkaat Ekku-koira ja Nepa-nalle, jotka ovat aina valmiina uusiin seikkailuihin. Merellä he tapaavat Lossi-Lassin vanhan tutun Viivi-delfiinin, joka opettaa myös Ekun ja Nepan viheltämään delfiinien lailla. Matkan varrella he saavat muitakin uusia ystäviä, kuten haaksirikkoisen, jonka saari on jäänyt veden alle, ja rohkean lintututkijan Nellin. Lämminhenkisessä kuvakirjassa tutustutaan merten salaisuuksiin ja opitaan huolehtimaan ympäristöstä, pienille sopivalla tavalla. Kaveria ei jätetä pulaan!Muhkeassa, todella värikkäässä kuvakirjassa on upea, uudennäköinen kuvitus, joka tuo mieleen Richard Scarryn. Erityisesti vedenalaiset kuvat suorastaan hätkähdyttävät värien, valon ja varjojen leikillään. Tarinan vauhdikas meno ja hieno sanoma vetoavat monenikäisiin lukijoihin, myös pieniin poikiin.

Taitava ja omaperäinen Anssi Keränen on sipoolainen freelance-kuvittaja ja taiteen maisteri. Hän on aiemmin tehnyt kuvituksia ennen kaikkea lehtiin, mutta myös muutamiin kirjoihin. Lossi-Lassi ja merten salaisuudet on hänen ensimmäinen kokonaan oma kirjansa. Keräsen perheeseen kuuluvat vaimon ja viiden pojan lisäksi lapinkoira Villa, kissat Pörrö ja Kisu sekä kukko ja kolme kanaa

Näytä lisää