Lossi-Lassin suuri sukellus (e-äänikirja)

Lossi-Lassin suuri sukellus (e-äänikirja)

Tietoa kirjasta

Pelastuspartio seikkailee merten syvyyksissä!
Jättimäinen valas ilmestyy yöllä kaupungin satama-altaaseen. Sillä on Lossi-Lassille hätäviesti yhteiseltä ystävältä, Tofulta, joka on perustanut syvälle mereen tieteellisen tutkimusaseman. Nyt sen läheltä on löydetty vaarallisia myrkkytynnyreitä! Lossi-Lassi lähtee tietysti paikan päälle Lindy Hop -laivallaan, samoille vesille suuntaavat myös Ekku, Nepa ja Tautou. Rohkeat kaverukset ovat jo tuttuja kirjasta Lossi-Lassi ja merten salaisuudet, jonka Richard Scarryn mieleen tuova kuvitus herätti suurta ihastusta sekä lukijoissa että arvostelijoissa.
Onneksi Lindy Hopin ruumasta löytyy virtaviivainen pikku sukellusvene, jolla Lossi-Lassin on kätevä viilettää syvissäkin vesissä. Mutta hankalaan pelastusoperaation tarvitaan tekniikaltaan kehittyneempi laite - saisikohan Tautou rakennettua amfibioauton? Hitsaamista, moukarointia ja sähköhommia riittää ennen kuin pelastuspartio on valmiina palvelukseen. Jännittävät tilanteet vaativat kaveruksilta kekseliäisyyttä ja reipasta seikkailumieltä, mutta ratkaiseva apu tuleekin yllättäen uudelta ystävältä, joka edustaa raskasta sarjaa...
Anssi Keränen on sipoolainen freelance-kuvittaja ja taiteen maisteri. Hän on tehnyt runsaasti kuvituksia lehtiin, ja myös muutamiin kirjoihin. Lossi-Lassin suuri sukellus on hänen toinen oma kuvakirjansa. Keräsen perheeseen kuuluvat vaimon ja viiden pojan lisäksi lapinkoira Villa, kissat Pörrö ja Kisu sekä kukko ja kolme kanaa.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lossi-Lassin suuri sukellus (e-äänikirja)