Lotta Hintsa – Elämäni vuoret

Lotta Hintsa – Elämäni vuoret

Tietoa kirjasta

Lotta Hintsan jännittävä ja puhutteleva tositarina osoittaa, että huipun saavuttamista tärkeämpää on kaikki, mikä tapahtuu matkalla huipulle.

Lotta Hintsa lähti kesällä 2021 Pakistaniin kiipeilymatkalle, jonka kohteena oli kaksi maailman neljästätoista yli 8000 metriä korkeasta vuoresta. Onnistuessaan tämä tarkoittaisi ensimmäistä alppityylistä nousua G2-vuoren French Routella.

Huiputusyritysten odottamattomia käänteitä ja hengenvaarallisia tilanteita kuvaava äänikirja on tosielämän jännityskertomus. Lotta Hintsa myös kuvaa kirjassa avoimesti ja suorapuheisesti elämänvaiheita, jotka ovat johtaneet hänet tähän hetkeen, kasitonnisten rinteille ääriolosuhteisiin. Miksi Lotta kiipeää? Millaisia fyysisiä ja henkisiä vaatimuksia kasitonnisen valloittaminen asettaa? Miten jatkuvassa hengenvaarassa oleminen vaikuttaa ihmissuhteisiin?

Ainutlaatuinen äänikirja pitää sisällään myös otteita Lotan vuorenrinteillä itse äänittämästä audiopäiväkirjasta. Vangitseva kuunteluelämys vie kuulijan kokemaan retkikunnan jännittävät vaiheet hetki hetkeltä.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lotta Hintsa – Elämäni vuoret