Lotta Torvinen ja kuninkaallinen risteily

- Elisa Nieminen

Arvostelu 4.7
4h 53min
Lotta Torvinen
bookCoverFor

Yhteenveto

Kymmenvuotiaan Lotta Torvisen pappa saa yllättävän kutsukirjeen Sirkus Linen risteilylle. Mukaan pakkautuu tietenkin koko Lotan perhe luksusmatkan kuvat silmissään. Tuskin alus on irronnut Turun satamasta, kun pappa jo ihastuu tax free -myymälässä lakupiippujen keskeltä löytyvään maailman vahvimpaan naiseen, Hillevi Habaan. Illan aikana Lotan ja hänen kaksoisveljensä Leevin salapoliisinvaistot heräävät erikoisten sattumusten vuoksi, ja huomaamattaan Lotta ja Leevi sotkeutuvat asioihin, joiden paljastuminen ei kaikkia ilahduta.

Lotta Torvinen ja kuninkaallinen risteily jatkaa Elisa Niemisen humoristista ja jännittävää kirjasarjaa hullunkurisesta Torvisen perheestä, joka seilaa tällä kertaa Itämerellä. Kirjasarja on suunnattu eskari-ikäisille ja sitä vanhemmille.

Elisa Nieminen (s.1985) on forssalainen kirjailija, joka työskentelee myös käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä lasten esiopetuksen parissa. Nieminen tunnetaan Lotta Torvisesta kertovista lastenkirjoistaan, ja hänelle myönnettiin vuoden 2018 Forssan kulttuuripalkinto.
Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
4h 53min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.5.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726880212

© Saga Egmont (Äänikirja)