Lotta Torvinen ja salaperäisen käärön arvoitus

- Elisa Nieminen

Arvostelu 4.3
4h 39min
Lotta Torvinen
bookCoverFor

Yhteenveto

Kymmenvuotias Lotta Torvinen lähtee perheensä kanssa jokavuotiselle kesälomareissulle Käpälämäen leirintäalueelle. Mukaan karkaa myös pappa, jonka mielestä palvelutalossa on aivan liian tylsää. Kommelluksia ja väärinkäsityksiä täynnä oleva loma saa jännittävän käänteen, kun Lotta ja hänen kaksoisveljensä Leevi saavat vihiä salaperäisestä kääröstä. Myös erikoiset telttanaapurit kummastuttavat käytöksellään, ja Lotta päättää veljensä kanssa ottaa selvää, pelaavatko kaikki rehellistä peliä.

Lotta Torvinen ja salaperäisen käärön arvoitus on tilannekomiikkaa ja kihelmöivää jännitystä tarjoavan lastenkirjasarjan ensimmäinen osa. Hullunkurisesta Torvisen perheestä kertova kirjasarja on suunnattu eskari-ikäisille ja sitä vanhemmille.

Elisa Nieminen (s.1985) on forssalainen kirjailija, joka työskentelee myös käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä lasten esiopetuksen parissa. Nieminen tunnetaan Lotta Torvisesta kertovasta lastenkirjasarjastaan, ja hänelle on myönnetty vuoden 2018 Forssan kulttuuripalkinto.
Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
4h 39min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
21.4.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726880229

© Saga Egmont (Äänikirja)