Lotta Torvinen kummitusjahdissa

Lotta Torvinen kummitusjahdissa

Tietoa kirjasta

Pappa Torvisen uunituoreen vaimon Hillevin serkut ovat kutsuneet koko Lotan perheen kantahämäläiseen maatilamatkailuyritykseen pienelle lomalle. Tarkoitus on tutustua paremmin puolin ja toisin, mutta keväinen viikonloppu saa heti alkuun yllättäviä käänteitä, kun äiti Torvisen mielikuvitus lähtee laukalle vauhdikkaammin kuin pihapiirin salaperäiset eläinasukit. Entä mikä tai kuka on päärakennuksen ullakolla öiseen aikaan vilahtava valkea kummitus, joka saa Lotan ja Leevin sisäisen salapoliisin heräämään?

Lotta Torvinen kummitusjahdissa on Elisa Niemisen kirjasarjan neljäs osa, jossa syvennytään jälleen hullunkurisen Torvisen perheen seikkailuihin. Huumoria ja jännitystä tarjoava kirjasarja on suunnattu eskari-ikäsille ja sitä vanhemmille.

Elisa Nieminen (s.1985) on forssalainen kirjailija, joka työskentelee myös käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä lasten esiopetuksen parissa. Nieminen tunnetaan Lotta Torvisesta kertovista lastenkirjoistaan, ja hänelle myönnettiin vuoden 2018 Forssan kulttuuripalkinto.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lotta Torvinen kummitusjahdissa