Löydän sinut- Pernilla Ericson

Arvostelu 4.1
14h
276 Sivut
Erla-ryhmä
bookCoverFor

Yhteenveto

Todistajaa uhataan. Poliisissa on petturi. Eikä torpedo kaihda mitään keinoja. Erla-ryhmän "järjestäjä", Rickard Falke, on hengenvaarassa. Hänellä on tietoja, joiden avulla alamaailman mahtavin mies saadaan telkien taakse, ja tuleva oikeudenkäynti lähestyy. Palkkamurhaaja saa tehtäväkseen vaientaa Rickardin ja avukseen petturin poliisivoimista. Tutkintatiimi Erla-ryhmä kasataan jälleen, ja murhaajan etsintä alkaa poliisi Liv Kaspin johdolla. Hän joutuu panemaan peliin kaikki kykynsä ja taitonsa pysyäkseen hengissä – ja pelastaakseen ne, joita hän eniten rakastaa. --- Pernilla Ericson on toimittaja ja asuu Tukholmassa. Hän on työskennellyt mm. Aftonbladetissa ja TV4:llä, ja nyt hän on toimittajana Amelia-lehdessä. Pernilla sai idean Erla-ryhmän ensimmäiseen osaan saatuaan kirjoittamastaan juttusarjasta paljon palautetta ja ihmisten henkilökohtaisia tarinoita kohtaamastaan väkivallasta. Hänen esikoisromaaninsa, kriitikoiden ylistämä Sinua seurataan ilmestyi vuonna 2017. Löydän sinut on Erla-ryhmä sarjan toinen osa.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
14h
Sivut:
276
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.4.2019
Äänikirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN Äänikirja:
9789176331910
E-kirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic FI
ISBN e-kirja:
9789150759532

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Löydän sinut – E-kirja, Äänikirja

Ei niin hyvä kuin sarjan ensimmäinen osa, mutta mielenkiintoinen silti ja henkilöhahmojen tarinat syvenee. Suoraan edellisen osan perään luettuna toistoa oli jonkin verran, hahmoista ja aiemmista tapahtumista kerrattiin jo tiedettyjä asioita. Juoni ei niin mielenkiintoinen ja etenee todella paljon hitaammin kuin edellinen. Suosittelisin silti jos pidit aiemmasta, hyvää jatkoa tarinaan 3/5⭐

Heidi

Erinomainen jännäri vetää vertoja jopa Rönnbackalle mennen tullen kevyesti... 😄🍂🍁

Miia

Upea teos kerrassaan, kiitos!

Tarja

Ei lainkaan paha. Tykkäsin. Mulle ei tullut aika pitkäksi

Maija

Hyvä

Heini

Ei kovin mielenkiintoinen juoni. Tyhmää tällaisissa kuvitteellisissa romskuissa mollata valtionpäämiehiä jotka ovat vielä elossa, jätin kirjan kesken. Pohjanoteeraus kirjailijalta.

Anne

Kirja polki ajoittain paikallaan. Ei kovin mielenkiintoinen muutenkaan. Lukijan intonaatio alusta loppuun samanlainen. Ei vaihtelua juurikaan. Pidän kovasti kyllä henkilöhahmoja. Kuten Erla-ryhmä.

Riitta-Liisa

Loistava dekkari !

Satu