Löytöpalkkio

Arvostelu 3.7
12h 12min
258 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Viisi sormusta, kaksi vihamiestä ja yksi joulu.

Löytöpalkkio on Beth O’Learyn, ”fiksun viihteen kuningattaren” (Prima), kynttilänvalossa ja piparkakuntuoksussa luettava hilpeä jouluromanssi.

Hotellin vastaanottovirkailijat Izzy ja Lucas vihaavat toisiaan täydestä sydämestä, mutta tänä jouluna he eivät voi vältellä toisiaan. Hotellin katto ja sen myötä asiakasmäärä on romahtanut, ja Izzy ja Lucas joutuvat siivoamaan vanhoja varastoja – kahden kesken. Kun löytötavaralaatikosta paljastuu viisi vanhaa vihkisormusta, he päättävät palauttaa ne oikeille omistajilleen. Ehkäpä löytöpalkkiot voisivat pelastaa konkurssin partaalla horjuvan hotellin? Sitä varten vihamiesten täytyy kuitenkin liittoutua ja antaa joulun tehdä taikojaan.

Beth O’Leary on englantilainen menestyskirjailija, jonka tavaramerkkejä ovat terävä huumori, todentuntuiset hahmot ja sydäntäraastava romantiikka. Hänen esikoisteostaan Kimppakämppää on myyty maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta, ja Vaihtokaupan elokuvaoikeudet on myyty Steven Spielbergin tuotantoyhtiölle. Myös Törmäyskurssi ja Hukkareissu ovat löytäneet tiensä suomalaistenkin lukijoiden sydämiin. O’Leary asuu perheineen Hampshiren maaseudulla.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Heli Naski

Muoto:

Äänikirjan kesto:

12h 12min

Sivua:

258

Kielet:

suomi

Julkaistu:

2.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510499719

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510499702

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Löytöpalkkio –
E-kirja, Äänikirja

Vähempikin vetovoima ja tajunnanräjäyttävyys päähenkilöiden välillä olisi riittänyt, mutta O'Leary on kyllä mestari kirjoittamaan vetävästi.

Johanna

Hyvänmielen kirja, jota on mukava lukea.

Anniina

Ihana kirja 😍

Maija

Piristystä päivään kirjaa kuunnellen.

Teija