Lukupiiri maailman laidalla

- Frida Skybäck

Arvostelu 3.8
11h 47min
255 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

”Pirskahtelee täydellistä lukemisen ja kerronnan iloa.”

– Amelia

Tervetuloa ahmimaan hyvän olon buffeeta! Inhimillinen lämpö, hyvä seura ja kirjat keventävät jopa synkimpiä perhesalaisuuksia. Ihanaa luettavaa Kirjakauppa Thamesin varrella -kirjan tekijältä!

Patrician sisko katosi mystisesti yli kolme vuosikymmentä sitten. Saatuaan nimettömän kirjeen, joka sisältää vihjeen Madeleinesta, Patricia lähtee Skåneen löytääkseen viimein siskonsa. Patricia tutustuu kylän lukupiiriläisiin, jotka kirjojen, juorujen ja rakkaushuoliensa lomassa kiinnostuvat kerimään auki Madeleinen mysteeriä. Mutta kyselyt herättävät myös outoa torjuntaa. Mitä synkkää salaisuutta kyläläiset varjelevat?

Lukupiiri maailman laidalla on viehättävä ja toivontäyteinen tarina rakkauden ja ystävyyden parantavasta voimasta ja uudesta alusta.

Frida Skybäck (s. 1980) toimi historian- ja kieltenopettajana ennen menestyksen suomaa mahdollisuutta ryhtyä kokopäiväiseksi kirjailijaksi. Skybäck on julkaissut historiallisia romaaneja ennen huikeaan suosioon nousseen Kirjakauppa Thamesin varrella ilmestymistä. Se kipusi Ruotsin bestsellerlistan kärkeen ja sitä on myyty yli 120 000 kappaletta. Myös Lukupiiri maailman laidalla on kerännyt ylistystä niin lukijoilta kuin kriitikoilta. Skybäck asuu Skånessa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Annamari Typpö
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
11h 47min
sivua E-kirja:
255
Kielet:
suomi
Julkaistu:
5.5.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510483428
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510483435

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)