Lumen saartamat. Pet Agents 6

Lumen saartamat. Pet Agents 6

Tietoa kirjasta

Scifi-herkuilla ja pörröisillä lemmikeillä hurmannut agenttikolmikko Lapissa – tähtivieraina tubettajasuosikki Paqpa ja Herra Puupää!

Pet Agents -sarjan kuudennessa osassa talvi on tullut ja lemmikkiagentit matkustavat pohjoiseen. Lapin villi luonto ja eläimet lumoavat, mutta vauhdikas retki saa yllättävän käänteen, kun lumimyrsky estää kotiinpaluun. Kaaoksen keskellä agenttikolmikon ratkaistavaksi tulee kiperääkin kiperämpi arvoitus…

Aiemmista kirjoista sanottua:

”Todella kivasti kuvitettu sarjan aloitus neuvokkaasta tytöstä, joka rakentamansa robotin (!) avulla pelastaa eläimiä. Lisää näitä, plussaa houkuttelevasta kannesta.” Vihdin Kunnankirjasto

”Laadukas ja kaunis lastenkirja!”

”Kirja valottaa millä tavoin robotiikkaa voi hyödyntää esimerkiksi tilanteissa, joissa itse ei pääse fyysisesti paikalle, mutta voi lähettää robotin silmiksi ja korviksi tutkimaan tilannetta.”

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin. Suosittuja Pet Agents -kirjoja luo yhdessä Riina ja Sami Kaarlan kanssa nyt myös Anders Vacklin, joka tunnetaan mm. scifiä ja pelimaailmaa yhdistelevästä Sensored Reality -nuortenromaanitrilogiasta.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lumen saartamat. Pet Agents 6