Lumen sataessa- Robyn Carr

Arvostelu 4.1
8h 57min
221 E-kirjan
Virgin River
bookCoverFor

Yhteenveto

Osa HarperCollins Nordicin tuotantoa

Edellisenä jouluna Marcie Sullivan oli hyvästellyt aviomiehensä Bobbyn. Tänä jouluna hän haluaa löytää miehen, joka pelasti Bobbyn hengen ja antoi heille vielä kolme yhteistä vuotta.

Kersantti Ian Buchanan oli neljä vuotta aiemmin kantanut vaikeasti loukkaantuneen merijalkaväen sotilaan Bobbyn turvaan ja hoitoon ja sitten kadonnut heti heidän yksikkönsä palattua kotimaahan. Siitä asti Marcien Ianille lähettämät kirjeet olivat jääneet vaille vastausta.

Marcie jäljittää Ianin pieneen Virgin Riverin vuoristokaupunkiin ja löytää sieltä miehen, joka on henkisesti yhtä haavoittunut kuin Bobby oli ollut fyysisesti. Hän ei kuitenkaan pienistä pelästy. Hän ujuttautuu Ianin karuun, erakoituneeseen elämään ja löytää kovan kuoren alta hellän, mutta kärsivän sielun.

Ian ei tiedä, mitä ajatella päättäväisestä nuoresta leskestä, joka pakottaa hänet kohtaamaan tuskallisen menneisyyden ja vielä pahempaa – epävarman tulevaisuuden. Eletään kuitenkin joulun ihmeiden aikaa, joten ehkä hänen on aika karkottaa aaveet ja avata sydämensä.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Virpi Kuusela
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

4

Äänikirjan kesto:
8h 57min
E-kirjan sivumäärä:
221
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Harlequin
ISBN Äänikirja:
9789177211563
E-kirjan kustantaja:
Harlequin
ISBN e-kirja:
9789150754124

© Harlequin (Äänikirja)

© Harlequin (E-kirja)