Lumimyrsky- Lina Areklew

Arvostelu 3.9
9h 53min
256 Sivut
Ulvönin murhat
bookCoverFor

Yhteenveto

Kun pahin tapahtuu – kahdesti.

Ihmissuhdevetoisen Ulvönin murhat -sarjan toinen osa on draamatrilleri, jossa hyytävä talviyö muuttaa Svenssonin perheen elämän lopullisesti.

Eräänä sydäntalven yönä katoaa nelivuotias tyttö perheensä kesämökiltä. Karkasiko hän vai siepattiinko hänet? Svenssonin perhe on suunniltaan huolesta. Ja sitten katoaa heidän toinenkin lapsensa. Alkaa kammottava kilpajuoksu aikaa vastaan. Viimeisillään raskaana oleva komisario Sofia Hjortén on vaikeassa tilanteessa, kun entinen rakkaus Fredrik Fröding ilmestyy sotkemaan tutkintaa – ja isyyskysymystä. Ruotsin idylliselle Korkearannikolle sijoittuva Lumimyrsky vangitsee paitsi juonenkäänteillään myös unohtumattomilla ihmiskohtaloillaan.

Lina Areklew (s. 1979) on ruotsalainen kirjailija, joka ennen kirjailijanuraansa työskenteli muun muassa projektipäällikkönä ja kustannustoimittajana. Perheineen Tukholmassa asuva Areklew vietti lapsuutensa Korkearannikon idyllisessä saaristossa, jonne myös Ulvönin murhat -sarja sijoittuu. Jännitystä ja ihmissuhteita yhdistelevän sarjan aloittanut Juhannusruusut valloitti ilmestyessään välittömästi sekä lukijat että kriitikot.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Terhi Vartia
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
9h 53min
Sivut:
256
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.9.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520444297
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520444280