Luodinkestävä luutnantti

- Lasse Lehtinen

Arvostelu 3.7
7h 18min
160 Sivua
Muurinen ja Hillo
bookCoverFor

Yhteenveto

Kun geenitutkija Mikael Holm on matkalla kotiin ulkomailta, hän saa yllättävän viestin. Holmin tytär on kidnapattu – ja kidnappaajat haluavat lunnaina jotakin Holmin työhön liittyvää. Myös opetusministeriössä tapahtuu kummia. Mitä istuva opetusministeri on valmis tekemään, jotta voittaisi tulevat presidentinvaalit?

Onneksi entinen sotilas Robert G. Muurinen ja tietokonenörtti Oiva Hillo ovat vastikään perustaneet yhdessä etsivätoimiston. Nyt Muurisen ja Hillon on aika ryhtyä tositoimiin – mitä outoa yliopistolla ja ministeriössä oikein tapahtuu?

Luodinkestävä luutnantti on Lasse Lehtisen huumorilla höystetty rikosromaani vuodelta 1993.

Robert G. Muurinen ja Oiva Hillo ovat yksityisetsiviä ja toistensa vastakohtia. Siinä missä Muurinen on sotilashenkinen urheilija, Hillo käyttää aikansa syömiseen ja tietokonenörtteilyyn. Yhdessä Muurinen ja Hillo muodostavat lyömättömän parivaljakon – tältä tiimiltä rikokset eivät jää selvittämättä!

Lasse Lehtinen (s. 1947) on suomalainen poliitikko sekä kirjailija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori poliittisesta historiasta. Lehtinen on vuosien saatossa julkaissut monipuolisesti sekä romaaneja että tietokirjoja. Lehtinen tuli tunnetuksi myös Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana vuosina 1999–2005.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

7h 18min

Sivua:

160

Kielet:

suomi

Julkaistu:

31.3.2021

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726877649

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726823608

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Luodinkestävä luutnantti – Äänikirja, E-kirja

Ok

Kari