Luolien suojatit

- Jean M. Untinen-Auel

Arvostelu 4.2
35h 54min
837 Sivua
Maan lapset
bookCoverFor

Yhteenveto

Vahva cromagnon-nainen etsii kohtaloaan.

Viidennessä osassaan Maan lapset -sarja käsittelee perheen perustamista ja oman paikkansa löytämistä vieraassa yhteisössä.

Ayla on viimein saapunut rakastettunsa Jondalarin kanssa tämän kotiin, zelandonien heimon Yhdeksänteen luolaan. Yhteisö on paljon suurempi kuin ne, joissa Ayla on aiemmin elänyt, eikä hänen ole helppo ymmärtää kaikkia tapoja ja sääntöjä. Ayla haluaisi vain asettua aloilleen ja perustaa perheen, mutta yhteisön ennakkoluulot vaikeuttavat asioita. Vaikeuksista huolimatta zelandonien mahtavat tietäjät ja taianomaiset palvontamenot vetävät Aylaa vastustamattomasti puoleensa, ja pian on selvää, mikä hänen kohtalonsa on.

Jean Marie Untinen-Auel on syntynyt Chicagossa 1936. Hänen sukujuurensa ovat Suomessa: kaikki hänen neljä isovanhempaansa ovat suomalaissiirtolaisia. Untinen-Auelin eläytyvää ja elämyksellistä Maan lapset -sarjaa on myyty kymmeniä miljoonia kappaleita ympäri maailmaa, ja hän on saanut useita kirjallisuuspalkintoja, on neljän yliopiston kunniatohtori ja Mensan jäsen. Untinen-Auelin taidokkaan monivivahteinen jääkauden ihmisten arjen, tunteiden ja arkaaisten uskomusten kuvaus lumoaa myös nykypäivän lukijan.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Ulla SelkäläIlkka Äärelä

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

35h 54min

Sivua:

837

Kielet:

suomi

Julkaistu:

3.8.2021

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510463789

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510463772

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Luolien suojatit – Äänikirja, E-kirja

Upeaa, kirja vie muinaiseen masilmaan❤️❤️

Maarit

Ihana seikkailu, vahvoja tunteita ja draamaakin 🥰

sonja

Melkoista ajanhukkaa.

Harri

Erittäin hyvä

Niina