Luomiskertomus

Luomiskertomus

Matkalla luovuuden tulevaisuuteen

Tietoa kirjasta

Miltä luovuuden tulevaisuus näyttää?

Ennen idean toteuttaminen vaati aikaa ja vaivaa. Sen sijaan digitalisoituvassa maailmassa sen, minkä voi ajatella, voi myös luoda ja saada viiveettä muiden nähtäville. Lisäksi luovalle kentälle astuu ihmisen rinnalle uusi toimija, tekoäly, joka kiihdyttää nopeuden huippuunsa. Mitä tämä tarkoittaa tulevaisuuden luovan ihmisen kannalta?

Henri Hyppönen johdattaa lukijan matkalle, jolla etsitään luovuudelle uutta suuntaa. Luomiskertomus pureutuu luovuuden syvärakenteisiin ja esittelee teknologisia läpimurtoja, jotka mullistavat luovan työn ja ajattelun. Hyppönen on haastatellut kirjaan lukuisia tieteen, taiteen ja teknologian suunnannäyttäjiä, kuten Pixarin perustaja Ed Catmullia ja performanssitaiteilija Marina Abramovicia.

Henri Hyppönen on tullut tunnetuksi televisiosta ja radiosta sekä puhujana, joka on erikoistunut tulevaisuuteen ja luovuuteen. Sen lisäksi hän on toiminut luovana johtajana ja yrittäjänä 2000-luvun alusta alkaen. Viime vuodet hän on ollut mukana tekoälyalgoritmeja kehittävässä start up -yrityksessä. Luomiskertomus on hänen viides kirjansa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Luomiskertomus