Luova laiskuus

Anna ideoille siivet

- Juha T. Hakala

Arvostelu 4
6h 20min
119 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Oikea luovuus vaatii rauhaa ja aikaa hauduttaa ideoita, innovatiivisuus ei kukoista kiireessä. Myös terveys ja työkyky vaativat suvantokohtia ja lepoa. Miten jaksamme työn ja vapaa-ajan paineissa, selviämmekö terveinä eläkkeelle asti?

Kirja tarjoaa vinkkejä arjen luovuuden lähteille, ideointiin ja järkeviin työtapoihin, mutta myös oikeaan elämänasenteeseen, sinnikkyyteen, tietynlaiseen vaatimattomuuteen ja step-by-step-asenteen uudenlaiseen omaksumiseen. Hakala on haastatellut muun muassa nobelisteja, noita luovuuden sankareita, selvittääkseen, mikä piilee erityisten neronleimausten takana. Vastaus on helpottava: ei tarvita huippuälykkyyttä, vaan ideoiden ruokkimista ja aikaa, jolloin alitajunta saa toimia!

Teoksesta on hyötyä niin johtajille kuin työelämän kurimuksessa kamppaileville työntekijöillekin. Vapauta vanne pääsi ympäriltä ja löydä säkenöivä luovuutesi!

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

6h 20min

Sivua:

119

Kielet:

suomi

Julkaistu:

29.11.2021

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512427512

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512094066

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Luova laiskuus – E-kirja, Äänikirja

Mielenkiintoinen ja oivaltava kirja. Rohkaisee toimimaan ja ajattelemaan eri tavalla ja altistumaan yllättäville asioille.

Janne

Kirjan sanoma oli, että eriäänisyyttä tarvitaan ja erilaisuus on rikkaus. Avoin mieli ja leikki on luovuuden lähtökohdat. Ne taas vaativat tilaa ja tilaa on tietoisesti tehtävä.

Leena

Ajatuksia herättävä kirja.

Mira

Hyviä ajatuksia herättävä.

Annely