Lupa- Sita Salminen

Arvostelu 3.8
4h 46min
116 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Sosiaalisen median moniosaajan rohkea kaunokirjallinen avaus

Sita Salmisen eroottiset novellit puhuvat seksipositiivisuuden puolesta.

Kokoelman kutkuttavat tarinat vievät lukijan niin hierojan käsittelyyn kuin joogasalin saunaan ja illantummaan neukkariin. Kertomukset kuvaavat, miten seksi on muutakin kuin yhdyntää, ja miten joskus parasta on hellyys, toisinaan kovemmat otteet, mutta ehkä kaikkein seksikkäintä on antaa ja saada lupa.

Sita Salminen on rovaniemeläislähtöinen somepersoona, jonka kahdella YouTube-kanavalla on yhteensä yli 350 000 tilaajaa. Hän lähti Oulun yliopistoon opiskelemaan suomen kieltä koska halusi kirjailijaksi. Nyt hänen esikoiskirjansa näyttää, että jokaisella on lupa nauttia.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

4h 46min

Sivut:

116

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.11.2019

Äänikirjan kustantaja:

Kosmos

ISBN Äänikirja:

9789523520394

E-kirjan kustantaja:

Kosmos

ISBN e-kirja:

9789523520172

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lupa – E-kirja, Äänikirja

Suoraa toimintaa, sopivilla mausteilla. Hieman Reginamainen (jos tiedät mihin tällä viitataan). Yllätyin monimuotoisesta 'skaalasta' vaikka edelleen oltiin aika turvallisilla vesillä. Toivottavasti seuraava novelliteos on jo tulossa!

Tero

Jotenkin vaikea löytää tästä kirjasta oikein mitään hyvää, tarinat ovat epäuskottavia, eikä kirjoittajalla selvästi ole kokemusta kirjoittamisesta. Teksti on tylsää ja mielikuvituksetonta. Lukijat molemmat surkeita. Etenkin miespuolinen lukija ei eläytynyt lainkaan vaan kuulosti melkein robotilta. Harmi, sillä olisin todella halunnut pitää tästä teoksesta.

Laura

Kirja ei valitettavasti ole hyvä, vaan melko tönkösti ja mielikuvituksettomasti kirjoitettu. Kieli ei ole rikasta tai soljuvaa ja huomaa, että kirjailijalla ei oletettavasti ole kokemusta kirjoittamisesta. Ihmettelen että miksi tämä kirja on kirjoitettu.

Frida

Suosittelen! Kirjan tarinat olivat sopivasti erilaisia. Jossain luvussa myös ripaus romantiikkaa. Lukijat ihan nappivalinta.

Kirsi

10/10, kirjan eka luku pisti samantien loppukirjan tunnelman selväksi, kirjan vika luku tiivisti kaiken ja päätti kokoelman täydellisesti

Oona

5 tähteä

👍

Alisa