Lupaa minulle, isä

- Joe Biden

Arvostelu 3.9
9h 50min
199 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Yhdysvaltain 46. presidentin koskettava ja välitön muistelma.

”Lupaa minulle, isä. Anna sanasi siitä, että kävi miten kävi, sinä pärjäät.” Joe Biden antoi sanansa vanhimmalle pojalleen Beaulle. Lupaa minulle, isä kronikoi Joe Bidenin poikkeuksellisen elämän ja uran mullistavinta ja haastavinta vuotta.

Poikansa taistellessa henkensä edestä ja sitten menehdyttyä varapresidentti tasapainoili kahden velvollisuuden välillä palvellen sekä maataan että perhettään. Vuosi toi mukanaan suurta riemua ja saavutuksia mutta myös musertavaa tuskaa. Vaikeimmillakin hetkillä Joe Biden onnistui nojautumaan pitkien ja vahvojen perhesiteidensä voimaan, uskoonsa ja syvenevään ystävyyteensä presidentti Barack Obaman kanssa.

Biden kirjoittaa koskettavasti ja välittömästi antaen lukijan tuntea kunkin hetken ainutkertaisuuden. Lupaa minulle, isä on tarina siitä, miten omaiset ja ystävyyssuhteet tukevat meitä ja miten toivo, tahto ja toiminta voivat ohjata meitä surun läpi uuden tulevaisuuden valoon.

Joe Biden edusti Delawarea Yhdysvaltojen senaatissa 36 vuotta ennen kuin palveli 47. varapresidenttinä 2009–2017. Varapresidentti Biden jatkoi työtään kaikille yhtäläisten mahdollisuuksien edistäjänä perustamalla Biden Foundationin, Penn Biden Center for Diplomacy and Global Engangementin, joka toimii University of Pennsylvanian yhteydessä, sekä University of Delawareen kuuluvan Biden Institute for Domestic Policyn. Biden valittiin Yhdysvaltojen 46. presidentiksi 2020.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Ilkka Rekiaro
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
9h 50min
sivua E-kirja:
199
Kielet:
suomi
Julkaistu:
28.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520434762
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520434755

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)