Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin- Stephen Hawking

Arvostelu 4.3
5h 57min
bookCoverFor

Yhteenveto

"Tämä kirja jäi Stephen Hawkingin viimeiseksi. Sen lopussa hän muistuttaa meitä kyselemisen tärkeydestä, siitä, kuinka välttämätöntä on vapauttaa mielikuvituksensa, yrittää ottaa selkoa asioista ja ymmärtää, mitä täällä todella on tekeillä." – Esko Valtaoja

Onko muualla maailmankaikkeudessa elämää? Kuinka selviydymme planeetallamme? Aikamme tunnetuin tiedemies vastaa perustavanlaatuisiin kysymyksiin.

Mistä me tulemme? Onko tekoäly pelastuksemme tai tuhomme? Löytyykö Jumala multiversumista? Maailman tunnetuimmalta tiedemieheltä, kosmologi Stephen Hawkingiltä kysyttiin usein suuria kysymyksiä tieteestä ja ihmiskunnan kohtalosta. Hän kirjoitti kysymykset muistiin samoin kuin vastauksensa niihin. Nuo perustavaa laatua olevat kysymykset ja vastaukset on nyt koottu yhteen ja julkaistaan tässä Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin -kirjassa. ALS-tautia sairastanut Stephen Hawking kuoli 14. maaliskuuta 2018, mutta suuren tutkijan henkinen perintö elää. Teoksen suomenkielisen laitoksen esipuheen on kirjoittanut Esko Valtaoja.

Stephen Hawking (1942-2018) oli aikamme tunnetuin tiedemies, jonka teoriat ajan ja aineen perimmäisestä luonteesta ovat mullistaneet käsitystämme maailmankaikkeudesta. Hänen teoksensa Ajan lyhyt historia on kaikkien aikojen myydyin suurelle yleisölle suunnattu tiedekirja.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Markus Hotakainen

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

5h 57min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.3.2019

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510443408

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin – Äänikirja

Erinomainen kirja. Mikäli universumin suuret kysymykset tai Stephen Hawkingin elämä kiinnostaa, niin tämä ei jätä kylmäksi.

Pietu

Informatiivinen ja ihana

Isabella

Hieno

Pertti

loistava teos jota unohtuu kuuntelemaan/lukemaan

Sarajärvi Vesa

Hyvä ja selkeä.

Isabelle

Huippu

Toni

Lukijaa oli miellyttävä kuunnella.Sopi teokseen täydellisesti.

Marja-Liisa

Hieno kirja ja paljon korkealentoista asiaa, mutta niitä havainnollistetaan hienosti.

Tero

👍🏻

Antti

Kirja loistava ja lukija erinomainen!

Kiia

Hieno kirja mahtavasta miehestä ja hänen mielestään.

Jussi

👍

Perhe ponsen

Suosittelen

Mika

5/5

Iiro

Hyvä

Jarkko