Må döden sova- Anna Jansson

Arvostelu 4
9h 53min
278 Sivut
Maria Wern
bookCoverFor

Yhteenveto

En mystisk bilolycka som kanske inte är någon olycka, kvinnor som får hallucinationer och sår som inte vill läka... Anna Janssons nya deckare är en lika tankeväckande som spännande historia om barnlöshet, konstgjotd befruktning, läkaretik och kloning.

Kunskapen är en hora. Ibland tjänar hon det goda, ibland det onda. Inte sällan kan hon köpas för pengar...
Ett självmord och ett mord utlöser ett intensivt polispådrag och kriminalkommissarie Maria Wern pressas hårt av sin chef under den märkliga utredningen. I centrum för händelserna står Cheironkliniken, en välrenommerad institution som hjälper barnlösa par med provrörsbefruktning. Kliniken ägs och leds av Per Göthe, en man med fläckfritt förflutet och internationell ryktbarhet. Vad kan han ha med dessa mystiska sjukdomsfall och ruskiga mord att göra? Eller är det så att läkemedelsföretaget OKTA kanske har ett finger med i spelet?
Att skaffa bevis för att någon olaglig verksamhet försiggår på kliniken kan komma att kosta Marias vän sjuksköterskan Karin och hennes foster livet.
I en gastkramande upplösning avslöjas hur girighet och avund orsakar katastrofer när människor leker med andras liv och slår mynt av andras olycka.
Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
9h 53min
Sivut:
278
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
1.4.2020
Äänikirjan kustantaja:
Norstedts
ISBN Äänikirja:
9789113111001
E-kirjan kustantaja:
Norstedts
ISBN e-kirja:
9789113052830

© Norstedts (Äänikirja)

© Norstedts (E-kirja)