Maa jota ei ole- Heidi Airaksinen

Arvostelu 3.9
9h 6min
202 Sivut
Laventelimurhat
bookCoverFor

Yhteenveto

Freddy Henriksson matkustaa ystävänsä Harrietin kanssa Berliiniin, jossa kansallissosialismi on alkanut nostaa päätään. Freddyn tarkoituksena on saattaa Harriet tohtori Hirschfeldin instituuttiin, jossa moni omassa ruumiissaan vierautta tuntenut on saanut apua.

Ennen instituutissa vierailua Harriet livahtaa vapaamieliseen Berliinin yöhön ja antautuu Sir Williamin, tunnetun ja vaarallisen oloisen brittiaatelisen, viettelemäksi. Seuraavana päivänä Harrietia epäillään murhasta.

Freddy etsii keinoa auttaa rakasta ystäväänsä viehkeän uuden tuttavansa, vuokraemäntänsä Vivecan, avulla. Pariskunnan tutkimukset johdattavat heidät yökerhoista, joissa muun maailman hylkimät yksilöt löytävät toisensa, aina uuden murhan äärelle.

Miten Sir Williamin saamat kiristyskirjeet liittyvät kuvioon? Entä mitä kansallissosialisteilla on asian kanssa tekemistä?

Iloinen ja avarakatseinen 1920-luku on päättymässä.

Maa jota ei ole on tyylipuhdas queer- ja cosy crime -dekkari sekä itsenäinen jatko-osa vuonna 2021 ilmestyneelle Vierge Modernelle, jossa lukija jo tapasi Freddyn ja Harrietin. Uusi kirja sijoittuu aikaan ennen Vierge Modernen tapahtumia.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

9h 6min

Sivut:

202

Kielet:

suomi

Julkaistu:

19.1.2023

Äänikirjan kustantaja:

Siltala

ISBN Äänikirja:

9789523881402

E-kirjan kustantaja:

Siltala

ISBN e-kirja:

9789523881457

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Maa jota ei ole – E-kirja, Äänikirja

Olipa mielenkiintoinen tarina! Lukijan saksan ja englannin ääntäminen vähän häiritsi.

Kasper